Tavarat

Oletko jo vuosia suunnitellut järjestäväsi erilaisia kaapit, vaatehuoneen ja keittiön? Pursuuko pihalla oleva aitta tai talli liitoksistaan? Etkä ole vielä saanut aikaiseksi aloittaa.

Entä jos tehdään se yhdessä? Minä otan tavarat esiin, ja sinä kerrot mitä haluat säästää ja mistä luopua. Minä puhdistan paikat, etsin säästettäville tavaroille omat paikat ja vien mennessäni luovutettavat kierrätykseen.

Työssäni noudatan Suomen Ammattijärjestäjien eettisiä ohjeita ja minulla on vaitiolovelvollisuus.

” Suunnittelin kesälomallani järjestäväni vaatehuoneen, lasten huoneet ja aitat. Tein jotain pientä siellä täällä, mutta huomasin olleeni niin väsynyt pitkän talven jälkeen, että halusin nukkua pitkään ja ottaa välillä rennosti. Pelkät arjen askareet ruoan tekemisen, pyykinpesun ja lasten kanssa puuhailun tiimoilta ottivat aikansa eikä motivaatio riittänyt isompien kokonaisuuksien suorittamiseen. Tavarakasat odottavat jälleen seuraavaan lomaan, vaikka ne suorastaan ärsyttävät olemassaolollaan.”
Nainen 36v

Usein sitä ajattelee, että sitten kun pääsen lomalle tai eläkkeelle, niin sitten järjestän kaiken. Jossain vaiheessa huomaa, että loma meni, mutta paljon jäi vielä tekemättä. Loman voisi olla voimia antavaa niin henkisesti kuin fyysisestikin, sen sijaan, että pohdit tekemättömiä asioita ja podet niistä huonoa omaatuntoa.

Järjestelyavun hinnat

Järjestelypaketit

Järjestelyprojekti alkaa kartoituskäynnillä, joka on aina ilmainen. Minimiveloitus on 2h

3 tuntia 147€ (sis. alv 24%)
6 tuntia 290€ (sis. alv 24%

Isot kokonaisuudet hinnoitellaan tapauskohtaisesti.

Henkilöautoon mahtuvat kierrätykseen menevien tavaroiden kuljettaminen kuuluu hintaan. Jäteasemalle kuljetettavista maksullisista jätteistä veloitetaan jätemaksu.

Tarvittaessa vuokraan järjestelyn avuksi muuttolaatikoita:
Kotimuuttolaatikoiden vuokraus 30€/vko
Yritysmuuttolaatikoiden vuokraus 40€/vko

Lahjakortit

Voit ostaa lahjakortin haluamallesi summalle tai palvelupaketille. Järjestyspakettien (kolme tai kuusi tuntia) lisäksi palveluihin kuuluvat myös esimerkiksi kartoituskäynti sekä muut tarvittavat järjestämiseen liittyvät palvelut, kuten poismenevien tavaroiden vienti kierrätykseen tai lahjoitukseen.

Lahjakortti on voimassa kuusi kuukautta ostopäivästä.

Halutessa toimitan joko paperisen tai sähköisen lahjakortin. Paperisen lahjakortin toimitusmaksu on 5,00 €.

Voit tilata lahjakortin sähköpostitse jarjestellen@gmail.com tai puhelimitse 0407055732

Hyödynnä kotitalousvähennys!

Ammattijärjestän työstä olet oikeutettu saamaan kotitalousvähennyksen. Kotitalousvähennystä saat maksimissaan 3500e vuodessa, ja se kattaa 60% työn hinnasta.

Kilometrikorvaukset ja tavaroiden/jätteiden kuljetus eivät oikeuta kotitalousvähennykseen.

Esimerkkejä tilojen muutoksista

WhatsApp Image 2022-05-11 at 16.27.26
WhatsApp Image 2022-05-11 at 16.27.39

Sanna Varis | 040 705 5732 | jarjestellen@gmail.com
T:mi Järjestellen | 3283510-9 | Kellantie 216 44640 Kymönkoski

©Järjestellen 2022