Palvelut ja hinnat

Palvelut ja hinnat

Mielemme on täynnä toiveita, uskomuksia ja oletuksia. Uskomme selviytyvämme kaikesta yksin tai läheistemme avulla. Läheisiä saattaa kuitenkin olla hankala innostaa talkoisiin - kaikilla on niin paljon kaikkea menoa. Muutenkin vähäistä vapaa-aikaa viettäisi itsekin mieluummin rennosti ilman suorittamista. Hankalien asioiden tekemistä lykätään, kunnes käsillä on kaaos .

Ammattijärjestäjä auttaa saamaan selkeyttä kaaoksen keskelle. Kun palkkaat tehtävään ammattilaisen, tulee työhön selkeä järjestys, jossa ylimääräisen tavaran poisvientikään ei ole ongelma. Oli sitten kyseessä tavaran tai ajan järjestämisestä, mielen solmujen selvittämisestä tai vaikkapa tapahtuman järjestämisestä, tärkeintä on, että asiat tehdään yhdessä. Silloin saat kokemuksen, että sinä hallitset elämääsi. Tällöin se usein myös pysyy järjestyksessä paremmin.

Tavarat

Alkaen 50e/h sis. alv 24%

Onko nurkissasi paljon tavaraa, mikä joutaisi jo muualle? Tuntuuko raivauksen aloittaminen hankalalta, ja pelkkä ajatus tavaroiden pois viemisestä liian työläältä? Autan tavaroiden läpi käymisessä, etsin niille loogiset paikat ja vien tarvittaessa turhat tavarat puolestasi pois.

Aika

Hinnoitellaan tapauskohtaisesti

Tuntuuko sinusta, ettei aikasi riitä kaikkeen, mitä haluaisit tehdä? Tai että aikaa on liikaa ja koet yksinäisyyttä? Koetko huolta huolta läheisestäsi, jonka tiedät kaipaavan juttuseuraa tai ulkoiluseuraa? Tarjoan apua ajanhallinnan haasteisiin ja kiireen selättämiseen.

Mieli

Hinnoitellaan tapauskohtaisesti
sis. alv 24%

Mielemme on siitä erikoinen kapistus, että se heittää meille kymmeniä tuhansia ajatuksia päivässä. Niistä suurin osa on täyttä kuvitelmaa eikä vastaa todellisuutta. Mistä tiedämme, mikä on totta ja mikä tarua? Mihin uskomuksemme pohjautuvat? Autan sinua ottamaan siitä selvää.

Tapahtumat

45e/h
sis. alv 24%

Oletko järjestämässä juhlia tai tapahtumaa, mutta et tiedä mitä tulisi ottaa huomioon? Haluatko järjestää ikimuistoisen tilaisuuden, mutta kokonaisuuden hahmottaminen tuntuu haastavalta? Toimivat järjestelyt luovat juhliin rennon ja mukavan tunnelman. Autan sinua onnistumaan!

Isot kokonaisuudet

Hinnoitellaan tapauskohtaisesti

Oletko muuttamassa omakotitalosta kerrostalokaksioon? Pitäisikö autotalli, aitta tai suuli tyhjentää? Onko perikunnan hoidettavaksi jäänyt kokonaisen elämän edestä omaisuutta? Autan järjestelemään isotkin kokonaisuudet tehokkaasti ja tahdikkaasti.

Sanna Varis | 040 705 5732 | jarjestellen@gmail.com
T:mi Järjestellen | 3283510-9 | Kellantie 216 44640 Kymönkoski

©Järjestellen 2022