Mieli

Jokaisella ihmisellä on omat huolet ja murheensa, vaikka ulospäin saattaisikin saada eri vaikutelman. Toiset haluavat jakaa ne avoimemmin kuin toiset ja osa puolestaan haluaa pitää ne itsellään. Samoin on myös ilojen kanssa.  Saattaa herättää muissa kateellisuutta, kun joku jaksaa aina olla positiivinen ulospäin. Se luo mielikuvaa siitä, että positiivisella henkilöllä on kaikki asiat hyvin, vaikka näin ei olisikaan.

Mielen kiertyessä solmuun, ulkopulinen keskusteluapu auttaa hahmottamaan tilannetta uusista näkökulmista. Lyhytaikainenkin apu voi auttaa oivaltamaan asioita ja viedä eteenpäin.

Olen koulutukseltani sosionomi. Työurallani olen auttanut erilaisisten haasteiden kanssa painivia ihmisiä niin lastensuojelun perhetyössä, nuorisokodissa kuin koulukuraattorinakin. Kokemuksen tuomalla varmuudella tarjoan kuuntelevan korvan ja apua omien vahvuuksiesi löytämiseen.

”Olen menettänyt tärkeitä läheisiäni ja elänyt vaativan kasvattajan kanssa kuulematta hänen puoleltaan koskaan mitään hyvää. Olen kuitenkin nähnyt myös paljon hyvää ja osaan olla kiitollinen kaikesta siitä, mitä olen elämässäni saanut. En ole varakas, mutta pärjään. Olen saanut muita kohtaan osoittamallani ystävällisyydellä ja lempeydellä samaa itselleni ja koen olevani pidetty. Se riittää, sillä tiedän saavani apua ja tukea jos joskus sitä tarvitsen.”
Sanna, 41v

Mielen asioissa voit varata keskusteluaikaa puhelimitse tai kasvotusten.

Sanna Varis | 040 705 5732 | jarjestellen@gmail.com
T:mi Järjestellen | 3283510-9 | Kellantie 216 44640 Kymönkoski

©Järjestellen 2022