Asiakas-
kokemuksia

”Meidän perheen keittiö oli todella epäkäytännöllisessä järjestyksessä pienen kokonsa takia. Sanna tuli ja otti tilanteen haltuun. Järjesteli keittiön uusiksi ja sai luotua kaaokseen järjestyksen. Nyt tavarat löytyy niin elintarvikkeet kuin leivonta-astiat. Jääkaappi ja hella eivät myöskään ole koskaan olleet noin puhtaat kuin korkeintaan uutena. Myös pinttyneimmät hyllyjen mustat rannut olivat kadonneet kuin tuhka tuuleen. Luotto Sanna työtä kohtaan oli kyllä heti, mutta yllätys se oli silti millaisia taikoja hän sai meidän kaoottisessa keittiössä aikaiseksi.”

Kati, 28v

”Pyörremyrsky nimeltään Sanna Varis saapui eräänä iltana järjestelemään minun vaatekaappini uuteen uskoon. Kaapit olivat täynnä vuosikymmenien aikana kertyneitä vaatteita, joista suuri osa ei enää mahtunut nykyvartaloni päälle. Yhteistuumin päätimme, mitä jätetään ja mitä viedään kierrätykseen tai suoraan roskiin. Minä kuitenkin monessa kohtaa empien. Illan aherruksen jälkeen vaatteet ja muut vaatekaapeissa olleet tavarat olivat saaneet omat paikkansa kaappien hyllyillä siistissä järjestyksessä ja poistetut vaatteet olivat pusseissa valmiina kierrätykseen tai roskikseen.

Samaa sapluuna käyttäen Sanna järjesteli jatkossa liinavaatekaappini, siivoustarvike- ja pesuainekomeroni, astiakaappini ja vaatenaulakkoni ja kenkähyllyni. Valokuva-albumeilleni hän järjesti oman kaappitilansa ja nimikoi ne vielä kaiken kukkuraksi. Ja vieläkin minun asunnossani riittää järjestelyä.

Sanna teki työnsä ahkerasti ja huolella. Ei se, että järjesteli vaatteet ja tavarat paikalleen vielä riittänyt, vaan hän pesi ja puunasi hyllyt puhtaiksi ennen vaatteiden ja tavaroiden uutta järjestystä. 

Sannalla on taitoa ja silmää laittaa paikat näppärästi kuntoon. Työtään hän tekee innolla ja nauttien.”

Hyvin tyytyväinen asiakas

Sanna Varis | 040 705 5732 | jarjestellen@gmail.com
T:mi Järjestellen | 3283510-9 | Kellantie 216 44640 Kymönkoski

©Järjestellen 2022